Elizabeth Olsen a Boyd Holbrook sa zasnúbili

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 10:37 • 2 min
Elizabeth Olsen a Boyd Holbrook sa zasnúbili

LOS ANGELES - Americká herečka Elizabeth Olsen a herec Boyd Holbrook sa zasnúbili. Pre americký týždenník Us Weekly to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru.

slovakia

left justify in out

"Trávili spolu nejaký čas a rozprávali sa o zásnubách," dodal iný zdroj. Dvojica sa tiež vraj pred pár mesiacmi presťahovala do Brooklynu. Dvadsaťpäťročná mladšia sestra dvojičiek Mary-Kate a Ashley a 32-ročný model spolu randia od roku 2012, kedy sa stretli pri nakrúcaní snímky Very Good Girls.

 

Ide už o druhé ohlásené zásnuby z rodiny Olsenovcov za ostatné dva týždne. Spomínaná Mary-Kate Olsen plánuje svadbu s francúzskym bankárom Olivierom Sarkozym, ktorý je tiež nevlastným bratom bývalého francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho. 

 

Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon v snímke Martha Macy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Kill Your Darlings (2013) či Godzilla, ktorá by mala do slovenských kín prísť v máji. Vlani tiež potvrdila účinkovanie v pokračovaní akčného sci-fi Avengers: Pomstitelia (2012) s podtitulom Age of Ultron. Boyd Holbrook sa predstavil vo filmoch ako Milk (2009), Hostiteľ (2013) či Out of the Furnace (2013). Diváci a diváčky ho budú môcť vidieť aj v očakávanej dráme Jane Got a Gun. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies