Električka v Petržalke po vykoľajení jazdí bez obmedzenia

NETKY.SK • 20 September 2016, 14:09 • 2 min
Električka v Petržalke po vykoľajení jazdí bez obmedzenia

BRATISLAVA – Po pondelkovom vykoľajení električka číslo 1 v bratislavskej mestskej časti Petržalka jazdí bez obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre agentúru SITA uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová, v pondelok po 19:00 sa vykoľajila električka na manipulačnej výhybke. Problém podľa hovorkyne odstránili krátko po polnoci. „Vodič stál na príjazdovej koľaji pred výstupišťom Jungmannova, prvý podvozok vozidla už mal za výhybkou. Dostatočne sa v zmysle prevádzkových predpisov nepresvedčil, do akého smeru je prestavená výhybka a keď začal s električkou cúvať, vozidlo sa vykoľajilo,“ pokračuje hovorkyňa s tým, že vodič sa nezranil a cestujúci sa v tom čase v električke nenachádzali.

 

Na mieste podľa Volfovej zasahovali všetky odborné zložky Dopravného podniku Bratislava, prítomní boli aj pracovníci spoločnosti Škoda Transportation, ktorá električky dodala. Dispečing DPB v pondelok večer podľa hovorkyne odklonil električkové linky a zabezpečil náhradnú električkovú a autobusovú dopravu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies