Eduard Heger nazval Roberta Fica učiteľom fašistov

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 18:44 • 2 min
Eduard Heger nazval Roberta Fica učiteľom fašistov

BRATISLAVA - Slovenský premiér nešetril kritikou voči opozičnému poslancovi, ktorý sa na dnešnej tlačovej konferencii opäť „obul“ do vlády SR.

slovakia

left justify in out

Eduard Heger zverejnil reakciu na sociálnej sieti. „Zase sa ozval učiteľ fašistov. Robert Fico má radosť z vojny na ukrajine i z inflácie. Takto čítam aj jeho dnešnú tlačovú konferenciu. Ruskú agresiu využíva na to, aby občanov na Slovensku štval proti ukrajinským matkám, ktoré sa u nás s deťmi ukrývajú pred vraždením a znásilňovaním. Veď podľa neho sa vláda stará len o nich,“ uviedol. 

 

 

Premiér dodal, že Ficovi sa „hodí“ rast cien na celom svete, „aby sľuboval ľuďom nemožné a vyvolával v spoločnosti zúrivosť, nepokoje a rozvrat“. Je zarážajúce, koľko zlomyseľnosti a nenávisti voči vlastnému národu sa zmestí do jedného trojnásobného predsedu vlády,“ ukončil príspevok. 

 

Fico na dnešnej tlačovej konferencii vyhlásil, že vláda SR nerobí nič proti zdražovaniu a stará sa len o Ukrajincov. 

 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Smer-SD chce finančne pomôcť každej domácnosti. Akú sumu navrhuje?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies