Dvojky rebríčkov pobudli v Brisbane so zvieratami

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:35 • 2 min
Dvojky rebríčkov pobudli v Brisbane so zvieratami

BRISBANE - Dvojky svetových rebríčkov tenistov vo dvojhre ATP mužov a WTA žien, Švajčiar Roger Federer a Ruska Maria Šarapovová, zhodne počas turnaja v austrálskom Brisbane zblízka spoznali miestnu faunu.

slovakia

left justify in out

Federer za súmraku kŕmil delfíny v lokalite Tangalooma Island Resort na Moreton Island. Web Asociácie tenisových profesionálov (ATP) priniesol video a dodal, že obďaleč bola kompletná rodinka 33-ročného bazilejského rodáka: manželka pochádzajúca z Bojníc Miroslava Vavrinecová, dievčatká Myla a Charlene aj ďalšie dvojičky - chlapčekovia Leo a Lenny. Federer bol vlani v Brisbane vo finále, teraz vstúpi do diania vo štvrtok priamo v osemfinálovom 2. kole proti domácemu držiteľovi voľnej karty Johnovi Millmanovi. 

 

Držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová pre zmenu mala seansu s koalou menom Sinnamon. V tomto prípade zverejnil záznam portál Tenisovej asociácie žien (WTA). Ruská jednotka ženskej časti turnaja v Queensland Tennis Centre už je vo štvrťfinále, vo štvrtok bude čeliť Španielke Carle Suárezovej-Navarrovej. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies