Dvanásťročný chlapec znásilnil šesťročné dievčatko, sudkyňa ho nechala ísť!

NETKY.SK • 25 September 2013, 13:00 • 2 min
Dvanásťročný chlapec znásilnil šesťročné dievčatko, sudkyňa ho nechala ísť!

NORFOLK – Zákony sú častokrát nastavené tak, že umožňujú mladistvým vykonať trestný čin a vyviaznuť iba s malým alebo žiadnym trestom. V prípade znásilnenia šesťročného dievčatka dvanásťročným chlapcom bola spravodlivosť naozaj slepá!

slovakia

left justify in out

Chlapec (12), ktorý znásilnil dievčatko (6) zostane na slobode. Súd mu vymeral pokutu v prepočte asi 350 eur a odmietol ho poslať do nápravného zariadenia pretože „by ho tam ovplyvnili starší a sofistikovanejší zločinci“.

Keď sa o incidente dozvedeli chlapcovi rodičia z amerického mesta Norfolk v štáte Virginia okamžite ho zobrali na políciu. Tam sa chlapec priznal, že dievčatko nútil k sexu. Takisto však ukázal obrovskú bezcitnosť keď policajtom povedal: „Nezaujíma ma ako sa cíti.“

Matka malého dievčatka povedala, že jej dcéra je „vystrašená a veľmi sa bojí“. Podľa psychológa dievčatko môže trpieť doživotnou traumou.

Okrem pokuty dostal chlapec aj zákaz priblížiť sa k dievčatku na  12 mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies