Dva duely osemfinále Slovnaft Cupu bez termínu, v Dunajskej Strede možno na jar

NETKY.SK • 18 Október 2016, 11:16 • 2 min
Dva duely osemfinále Slovnaft Cupu bez termínu, v Dunajskej Strede možno na jar

BRATISLAVA - Dva z okteta osemfinálových zápasov slovenskej pohárovej futbalovej klubovej súťaže MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra a FC DAC 1904 Dunajská Streda - FC Spartak Trnava zatiaľ nemajú stanovený presný dátum stretnutia, hoci pôvodný oficiálny termín na odohranie súbojov Slovnaft Cupu v tejto fáze bol 18. a 19. októbra.

slovakia

left justify in out

Zostávajúcich šesť duelov osemfinálového 5. kola sa uskutoční tento týždeň - v stanovený utorok (2 zápasy) a stredu (4).


"Vedenie klubu spod Zobora požiadalo o odloženie zápasu v Michalovciach. Dôvodom je stredajšia odveta nitrianskeho tímu do 19 rokov v Španielsku proti rovesníkom z Málagy v rámci 1. predkola mládežníckej Ligy majstrov a v nej účasť niektorých hráčov Nitry, ktorí si obliekajú aj dres A-mužstva. Na Zemplíne by sa malo hrať osemfinále Slovnaft Cupu 15. alebo 22. novembra," uviedol pre agentúru SITA predseda športovo-technickej komisie Slovenského futbalového zväzu (ŠTK SFZ) Ján Panák a doplnil: "Pokiaľ ide o súboj Dunajskej Stredy s Trnavou, ten ešte nemá konkrétne stanovený termín. Mesto Senec, kde hrá svoje ligové duely FC DAC 1904, nesúhlasilo s tohtotýždňovým odohraním pohárového zápasu pre rizikovosť a obavu z trnavských fanúšikov. V Dunajskej Strede v súčasnosti budujú nový štadión. Keď bude pripravený na odohranie duelu, čo avizovali v klube približne na 19. novembra, v tom prípade by sa pohárový osemfinálový zápas proti Spartaku Trnava uskutočnil ešte do konca novembra. Ak to DAC nestihne, na Žitnom ostrove sa toto osemfinálové stretnutie uskutoční až na jar budúceho roka."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies