Družku sotil do brány a vyhrážal sa jej smrťou, polícia 40-ročného muža obvinila

NETKY.SK • 28 Apríl 2023, 10:50 • 2 min
Družku sotil do brány a vyhrážal sa jej smrťou, polícia 40-ročného muža obvinila

TRENČÍN - Trenčianski policajti obvinili 40-ročného muža z okresu Trenčín z prečinu nebezpečného vyhrážania. Fyzicky napadol svoju družku a vyhrážal sa jej smrťou.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. "V podvečerných hodinách sa mal muž na dvore rodinného domu pod vplyvom alkoholu najskôr pohádať so svojou družkou a vulgárne jej nadávať. Hádka prerástla do fyzického útoku. Ženu mal chytiť za rameno a sotiť ju do brány. Následne ju mal opakovane udrieť do tváre a hlavy a vyhrážať sa jej smrťou," informovala hovorkyňa.

 

Žene na pomoc pribehli jej synovia, ktorých mal útočník udrieť päsťou. Poškodeným sa podarilo z dvora ujsť na ulicu, kde videli, ako páchateľ za nimi uteká s nožom v ruke. Polícia obmedzila mužovi osobnú slobodu, v dychu mu namerali 1,04 promile alkoholu. Umiestnili ho do policajnej cely. O prípadnom väzobnom stíhaní rozhodne súd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies