Druhá séria populárneho dramatického trilerového seriálu Yellowjackets bude k dispozícii od 28. októbra exkluzívne na SkyShowtime

NETKY.SK • 26 Október 2023, 18:00 • 2 min
Druhá séria populárneho dramatického trilerového seriálu Yellowjackets bude k dispozícii od 28. októbra exkluzívne na SkyShowtime

BRATISLAVA - Druhá séria na Emmy® nominovaného SHOWTIME® populárneho seriálu Yellowjackets bude mať premiéru na SkyShowtime už túto sobotu 28. 10.

slovakia

left justify in out

Prvá séria Yellowjackets, ktorá je už dostupná na SkyShowtime, má na Rotten Tomatoes výnimočné 100 % hodnotenie a získala sedem nominácií na cenu Emmy®.

Už 28. októbra budú môcť fanúšikovia tohto najlepšie hodnoteného dramatického trilerového seriálu sledovať ďalšie osudy jeho postáv, ktoré sa predstavia v druhej sérii Yellowjackets, ktorú bude možné sledovať na SkyShowtime na Slovensku od 28. októbra, pričom nové epizódy budú k dispozícii každý týždeň.


Seriál Yellowjackets vytvorili Ashley Lyle a Bart Nickerson (Narcos). V hlavných rolách účinkujú nominantka na cenu Emmy® a držiteľka ceny Critics Choice Award Melanie Lynskey (Castle Rock), nominantka na Oscara® a cenu Emmy® Juliette Lewis (Camping) a nominantka na cenu Emmy® Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) a Tawny Cypress (Unforgettable).

Yellowjackets je eposom o prežití, psychologickým hororom a drámou, a taktiež ságou o tíme mimoriadne talentovaných stredoškolských futbalistiek, ktoré sa stanú (ne)šťastnými preživšími leteckej havárie hlboko v odľahlej severskej divočine. Seriál sleduje nielen ich zostup z komplikovaného, ale prosperujúceho tímu k divokým klanom, ale zároveň sleduje ich životy, ktoré sa po takmer 25 rokoch snažia dať dokopy, čo dokazuje, že minulosť nikdy nie je skutočne minulosťou a to, čo sa začalo v divočine, sa ani zďaleka neskončilo.

 

V druhej sérii sa objavia stálice: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) a Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), spolu s Elijahom Woodom (trilógia The Lord of the Rings) a množstvom hosťujúcich hercov. V druhej sérii ďalej účinkujú Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) a Kevin Alves (Locke & Key). Medzinárodnú distribúciu Yellowjackets zaisťuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rubikon / Jakub Pástor, Foto:
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies