Igor Matovič má vo svojej rodinke nový prírastok

NETKY.SK • 28 Apríl 2021, 09:26 • 2 min
Igor Matovič má vo svojej rodinke nový prírastok

Bývalý premiér s odchodom z postu predsedu vlády zrejme opäť získal kľud a pokoj. Pozitívne sa to odráža i na jeho sociálnej sieti. A to nie je všetko. Pozrite sa, čo doprial svojej rodinke!

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že Igor Matovič si naplno užíva kľud, ktorý vyplýva zo zmeny jeho pozície vo vláde. S jeho demisiou prišla pozícia ministra financií, a tlak na jeho pleciach sa zmiernil. Jeho statusy na facebooku začali mať iný charakter, ba dokonca sú so známkami pokory a solidarity. Rozhorčenie, ktoré sme mohli vnímať predtým je preč, a dokonca urobil radosť sebe aj svojej rodinke.

Náš nový spolubývajúci😊 # Mačiak uverejnil Používateľ Igor Matovic & nbsp; Streda 28. apríla 2021

Na sociálnej sieti sa pred malou chvíľou pochválil novým prírastkom do rodiny. "Náš nový spolubývajúci," napísal na sociálnej sieti s hashtagom #Mačiak. No nie je roztomilý? Vraví sa, že mačky sú skvelou terapiou. Náš minister financií si to po "dlhom boji" zaslúži!

 

Súvisiaci článok: Matovič dnes oznámil, že je ochotný rokovať s opozícou

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies