Drucker hľadá šéfov do viacerých nemocníc, vyhlásili výberové konanie

NETKY.SK • 24 Máj 2017, 13:14 • 2 min
Drucker hľadá šéfov do viacerých nemocníc, vyhlásili výberové konanie

BRATISLAVA – Minister zdravotníctva Tomáš Drucker (nominant Smeru-SD) hľadá vedenie do viacerých štátnych nemocníc. Ide o detskú fakultnú nemocnicu v Bratislave, univerzitné nemocnice v Košiciach, Martine, Bratislave a fakultné nemocnice v Banskej Bystrici, Nových Zámkoch a Prešove.

slovakia

left justify in out

V nemocniciach vznikla nedávno takzvaná Rada riaditeľov, zložená je z generálneho, ekonomického a medicínskeho riaditeľa. Momentálne majú tieto funkcie dočasné zastúpenie, ministerstvo zdravotníctva vyhlásilo na miesta výberové konanie. Hľadá odborníkov na päť rokov. Prihlášky možno podávať do 13. júna na adresu ministerstva, viac informácií je k dispozícii na jeho oficiálnom webe.

 

Rada riaditeľov je kolektívnym riadiacim orgánom. Rezort chce spomínaným krokom "posilniť zodpovednosť a priniesť vyššiu mieru kontroly".

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies