Drake prekvapil strednú školu v Miami, zrazu prišiel a natočil tam videoklip

NETKY.SK • 6 Február 2018, 15:16 • 2 min
Drake prekvapil strednú školu v Miami, zrazu prišiel a natočil tam videoklip

MIAMI - Kanadský rapper, spevák a herec Drake v pondelok prekvapil študentov jednej zo stredných škôl v Miami, kam prišiel nakrútiť videoklip k singlu God's Plan. Tridsaťjedenročný rodák z Toronta vystúpil pred školákmi z Miami Senior High nad bejzbalovým ihriskom, kam ho vyniesol žeriav. Celé vystúpenie zo vzduchu nakrúcal dron.

slovakia

left justify in out

Ako informuje denník The Miami Herald, pred svojím odchodom daroval škole 25-tisíc dolárov (v prepočte vyše 20-tisíc eur). Zároveň tiež oznámil, že sa bude podieľať na novom dizajne školských uniforiem.

 


Rapper v pondelok odohral improvizovaný koncert aj na Miamskej univerzite. Okrem toho tiež jednej tamojšej študentke daroval štipendium vo výške 50-tisíc dolárov (takmer 40 200 eur).

 

 

 

#Drake today at Miami Senior High School 🎥#Godsplan @ms.a.diaz

A post shared by Drake Official Fansite (@wordonrd) on


Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001 - 2015), v ktorom účinkoval v rokoch 2001 až 2009. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiovky Thank Me Later (2010), Take Care (2011), Nothing Was The Same (2013) a Views (2016). So všetkými štyrmi albumami, ako aj s mixtapemi If You're Reading This It's Too Late (2015) a What A Time To Be Alive (feat. Future) (2015) a nahrávkou More Life (2017), dobyl americký rebríček Billboard 200. Na konte má tri Grammy, dvanásť BET Awards či päť American Music Awards. Ako herec sa objavil napríklad aj v snímke Charlie Bartlett (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies