Dortmund sa stále snaží získať útočníka Arsenalu

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 15:57 • 2 min
Dortmund sa stále snaží získať útočníka Arsenalu

Dortmund sa stále snaží získať útočníka Arsenalu - Futbal DORTMUND - Borussia Dortmund sa snaží o získanie útočníka Arsenalu, Nicklasa Bendtnera, keďže sa už vrátil na Emirates Stadium. Bendtner strávil sezónu na hosťovaní v Sunderlande a dúfa, že jeho pô

slovakia

left justify in out

imgDORTMUND - Borussia Dortmund sa snaží o získanie útočníka Arsenalu, Nicklasa Bendtnera, keďže sa už vrátil na Emirates Stadium.

Bendtner strávil sezónu na hosťovaní v Sunderlande a dúfa, že jeho pôsobenie na Euro 2012  v drese Dánska bude úspešné, aby si tak zabezpečil trvalý prestup zo severného Londýna.

Dortmund sa snažil získať Bendtnera už vlani v lete, predtým ako odišiel na hosťovanie na Stadium of Light a po zisku druhého bundesligového titulu v rade záujem pretrváva.

Bendtnerova cena sa pohybuje okolo 2.5 milióna libier a jeho týždenná mzda je 60.000 libier, ktorá sa môže vyšplhať až na 90.000 v závislosti od bonusov.

Pre Dortmund by peniaze nemali byť problém, keďže aj na budúcu sezónu majú zaistenú Ligu majstrov.

24-ročný Dán zakončil sezónu s 8 gólmi v drese Black Cats, ale tréner Martin O'Neill bol sklamaný jeho správaním sa mimo ihriska.

Bendtner bol obvinený z poškodenia áut v Newcastli, ktoré boli zaparkované neďaleko štadióna. Stíhanie však bolo zastavené, nakoľko stiahli obvinenie vznesené proti nemu.

Hráč tiež zmeškal tímový autobus na posledný zápas sezóny a proti Manchestru United nenastúpil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies