Hudobná anketa Ruka Hore Awards dnes spustila vlastný kurz na tipovanie o víťaza!

NETKY.SK • 9 Február 2022, 15:37 • 2 min
Hudobná anketa Ruka Hore Awards dnes spustila vlastný kurz na tipovanie o víťaza!

Ruka Hore Awards prekvapuje každý rok! Vlani priniesla kreatívne vyhlasovanie víťazov a rekordný počet hlasujúcich, tohto roku si pripravili hlasovanie o niečo špeciálnejšie. Ako prvá hudobná anketa má vlastný kurz na tipovanie víťaza v hlavných kategóriách – Skupina roka 2021, Interpret roka 2021 a Interpretka roka 2021. Tipovanie sa oficiálne spustilo dnešným dňom.

slovakia

left justify in out

Historický prvýkrát si môžu fanúšikovia hudby tipnúť víťaza v hlavných kategóriách 9. ročníka Ruka Hore Awards. Anketa totiž spojila sily s jednou z najväčších tipovacích platforiem a pripravili špeciálne kurzy na jednotlivé mená skupín, interpretiek a interpretov roka. A ako bude prebiehať tipovanie?

 

„Tipovanie na Ruka Hore Awards bude prebiehať až do vyhlásenia víťazov, či už na počítači, v mobile alebo v našej apke. Priebeh  samotných stávok je veľmi ťažko predpovedať, predsa len máme väčšie skúsenosti s tradičnými športami. Sami sme zvedaví, či sa bude tipovať za obľúbenú kapelu alebo najväčších favoritov v danej kategórii. V tipovaní bežne ponúkame aj nešportové stávky, kde cítime priestor a potenciál osloviť ľudí aj mimo športového priestoru, preto sme chceli podporiť aj hudobný segment a veľmi nás teší spolupráca s Ruka Hore. Veríme, že spoznáme víťazov, ktorí si to zaslúžia za svoj umelecký prínos v uplynulom roku a držíme palce aj tipujúcim,” hovorí Milan Kačiak, vedúci kurzového oddelenia DOXXbet.

 

img

 

Ten už viac ako 20 rokov prináša  tipérom služby v oblasti športového tipovania a zábavy, patrí medzi popredné spoločnosti v oblasti športového tipovania a zábavy na Slovensku. Zameriava sa na novinky, kvalitu, šírku ponuky, na moderné technológie a aplikácie. Od dnešného dňa sa prepojila aj s hudbou. 

 

„Sme nesmierne radi tejto spolupráci hlavne preto, že obaja sme nastavení na inovácie a toto online tipovanie v hudobnej ankete je ďalší posun aj v kultúrnej spoločnosti. Myslíme, že je to aj pre mladých alebo skalných fanúšikov väčšia motivácia zahlasovať a prejaviť tak suport danému umelcovi, umelkyni či skupine a pritom vyhrať aj sám pre seba. Čiže ide o historický prvý kurz v oblasti kultúry, z ktorého sa nesmierne tešíme a je to pre 9.ročník Ruka Hore Awards nesmierna pocta,” uzatvára PR/Brand manažérka Ruka Hore a Ruka Hore Awards Jana Trellová. 

 

 

 

 

 

Viac informácii nájdete na:

news@rukahore.sk

https://bit.ly/RukaHoreTipovanie

https://awards.rukahore.sk/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies