Dopravný kolaps v Bratislave: Dážď zaplavil cesty, vodu odčerpávali hasiči!

NETKY.SK • 28 August 2013, 10:34 • 2 min
Dopravný kolaps v Bratislave: Dážď zaplavil cesty, vodu odčerpávali hasiči!

BRATISLAVA - Desiatky hasičov dnes boli v pohotovosti z dôvodu zaplavenia niektorých úsekov ciest v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK). Na inkriminovaných miestach odčerpávali vodu. Na cestách sa tvoria niekoľkokilometrové kolóny a vodičom trvá cesta do práce minimálne 45 minút!

slovakia

left justify in out

Od 3.30 h odčerpávali vodu z ciest v Bratislave - Prístavný most, Levanduľová, Kazanská, Gagarinova, Dudvážska a Domkárska ulica. V Senci odčerpávali vodu zo zatopených objektov, zasahovali aj v Ivanke pri Dunaji a Zálesí. Dovedna bolo v akcii 37 hasičov a 11 kusov techniky. TASR informoval Michal Medňanský z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ neskôr doplnila, že hasiči v BSK v priebehu utorka (27. 8.) do dnešného rána v súvislosti s búrkovou činnosťou zasahovali spolu 22-krát. Momentálne zasahujú v Tomášove na Záhradníckej ulici a v Bratislave na Kazanskej ulici, kde odčerpávajú vodu zo zatopených pivníc. Sú aj v Ivanke pri Dunaji na Bernolákovskej ulici, kde odčerpávajú vodu z domu, a v Senci v okolí Jánošíkovej ulice odčerpávajú prebytočnú vodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies