Chárov Boston postúpil do ďalšieho kola, Tampa vyradila Columbus

NETKY.SK • 20 August 2020, 09:21 • 2 min
Chárov Boston postúpil do ďalšieho kola, Tampa vyradila Columbus

EDMONTON/TORONTO- Zdeno Chára a jeho Boston sa po víťazstve 2:1 môžu tešiť z postupu do ďalšieho kola, Tampa po predĺžení zdolala Colombus.

slovakia

left justify in out

Výborný zápas odohral David Krejčí

Hokejisti Bostonu postúpili do semifinále Východnej konferencie play off NHL. V piatom stretnutí 1. kola v Toronte zdolali Carolinu 2:1 a v sérii uspeli 4:1 na zápasy. O výhre Bostonu rozhodli góly Davida Krejčího a Patricea Bergerona v druhej tretine. Slovenský brankár Jaroslav Halák chytil v bránke Bruins 23 z 24 striel, mal 95,8-percentnú úspešnosť zákrokov. Obranca a kapitán Zdeno Chára odohral vyše 20 minút, zblokoval jednu strelu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boston Bruins (@nhlbruins),

 

O výhre bleskov opäť rozhodol Brayden Point

Tampa prehrávala ešte v 50. minúte 2:4, no podarilo sa jej vyrovnať a v šiestej minúte predĺženia rozhodol o jej triumfe Brayden Point. Slovenský obranca Erik Černák odohral celkovo 22:09 min a okrem asistencie si pripísal aj dva hity a tri zblokované strely.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tampa Bay Lightning (@tblightning),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona