Výbuch v Madride si vyžiadal najmenej dve obete na životoch

NETKY.SK • 20 Január 2021, 21:47 • 2 min
Výbuch v Madride si vyžiadal najmenej dve obete na životoch

MADRID - Záchranári sa stále snažia uhasiť požiar, aby na miesto výbuchu mohli priniesť záchranné psy, ktoré pomôžu pri pátraní ďalších osôb.

slovakia

left justify in out

V stredu centrom španielskej metropoly Madridu otriasol silný výbuch. Pravdepodobne ho spôsobil únik plynu, strhol fasádu obytnej budovy a minimálne troch ľudí pripravil o život. Osem ľudí utrpelo zranenia, jeden z nich je zranený ťažko, informujú španielskí záchranári prostredníctvom sociálnej siete. 

 

 

Letecké zábery ukazujú aj trosky v neďalekom školskom dvore, do podľa starostu nepatrí nikto v škole medzi ranených. V súvislosti s výbuchom museli evakuovať neďaleký opatrovateľský domov, ktorého 55 rezidentov najprv odviezli do blízkeho hotela a neskôr do iných opatrovateľských zariadení. Záchranári sa stále snažia uhasiť požiar, aby na miesto výbuchu mohli priniesť záchranné psy, ktoré pomôžu pri pátraní ďalších osôb. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies