Doprava bude počas víkendu v Bratislave obmedzená

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 16:47 • 2 min
Doprava bude počas víkendu v Bratislave obmedzená

BRATISLAVA - Vodiči musia v hlavnom meste počas soboty (24. 5.) rátať s dopravnými obmedzeniami. Dôvodom sú dve cyklistické podujatia, na diaľnici D1 sa bude vykonávať úprava vozovky.

slovakia

left justify in out

Prvým cyklopodujatím je 25. ročník Cyklotúry priateľstva. Od 9.00 h ráno bude dočasne obmedzená doprava na trase: Mýtna ulica, Staromestská ulica, Nový most, Panónska cesta v smere na Jarovce a ďalej do Rakúska.
     

Organizácia Bratislavského MTB maratónu, ktorý sa uskutoční na Devínskej Kobyle si vyžiada obmedzenie dopravy na križovatke Karloveská ulica - odbočka Iuventa v čase od 8.45 h do 10.45 h a na úseku križovatky Karloveská ulica - Kuklovská ulica v čase od 11.45 h do 16.00 h.
     

Na diaľnici D1 bude obmedzená doprava v pravom jazdnom pruhu na 3,585 kilometri (most nad Dolnozemskou ulicou) v smere do Žiliny. Úpravy vozovky sa tu budú vykonávať od 8.00 h do 15.00 h.

 

O dopravných obmedzeniach informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Budú podľa neho riadne vyznačené prenosným dopravným značením. Vodičov polícia žiada o zníženie rýchlosti a vyššiu pozornosť pri prejazde týmito miestami.

 

V Bratislave pokračujú opravy ciest, cez víkend sa presunú na Most SNP, ktorý bude čiastočne uzavretý. Robotníci budú na moste pracovať od soboty od 18:00 do nedele do 18:00. Uzavretých bude približne 50 metrov cesty v pravom jazdnom pruhu od začiatku mosta z pravobrežnej strany, smer Petržalka - Staré Mesto. V tejto časti mosta budú cez víkend frézovať vozovku a pokladať novú vrstvu asfaltu. Uzávierka bude vyznačená dopravným značením a dopravnými zariadeniami. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa bratislavského magistrátu Daniela Rodinová.

 

Od pondelka 26. mája bude uzavretá aj časť cesty na Záhradníckej ulici, v pravom jazdnom pruhu od Justičnej ulice v smere na Karadžičovu. Opravovať tu budú zastávku MHD. "Konkrétne pôjde o odfrézovanie a vybúranie poškodenej bituménovej vrstvy na hrúbku 25 cm a následnú pokládku betónovej zmesi (technológiou Creteprint). Úsek bude riadne vyznačený dopravným značením a dopravnými zariadeniami podľa projektu organizácie dopravy," priblížila Rodinová. Opravy na Záhradníckej potrvajú do 15. júna.

  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies