Donald Trump plánuje masové zatýkanie migrantov

NETKY.SK • 18 Jún 2019, 08:32 • 2 min
Donald Trump plánuje masové zatýkanie migrantov

WASHINGTON - Americký prezident Donald Trump prostredníctvom Twitteru oznámil, že plánuje akciu, ktorej účelom bude masovo zatýkať migrantov.

slovakia

left justify in out

Agenti prisťahovaleckého úradu plánujú podniknúť masové zatýkanie, ktoré sa začne "na budúci týždeň". Trump potvrdil plán, ktorý sa pripravoval celé mesiace a jeho cieľom je pri bleskovej operácii zaistiť tisíce migrantov, rodičov aj detí, vo veľkých mestách po celých USA.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In December of last year, I signed into law groundbreaking and historic reform to our criminal justice system: The First Step Act. Since its passage, more than a dozen states have advanced similar reforms at the state level. Now, we must make sure that Americans returning from prison get a true Second Chance. America wins when citizens with a criminal record can contribute to their communities as law-abiding members of our society. When former inmates come home, the single most important action we can take is to help them find a good job. Too often, former inmates are not even considered for jobs—even if they are qualified, rehabilitated, and ready to work. That is why we are taking crucial steps to encourage businesses to expand Second Chance hiring practices. When we say “Hire American,” we mean ALL AMERICANS.

Príspevok, ktorý zdieľa President Donald J. Trump (@realdonaldtrump),

"Na budúci týždeň začne prisťahovalecká a colná polícia (ICE) proces vysťahovania miliónov ilegálnych votrelcov, ktorí sa nezákonnou cestou dostali do Spojených štátov," napísal Trump v tweete. "Vysťahujeme ich tak rýchlo, ako prišli," dodal.

 

Rozsiahle operácie ICE sa vždy utajujú, aby sa informácie o cieľoch zatýkania nedozvedeli nepovolaní. V roku 2017 sa Trump a vysokopostavení predstavitelia vyhrážali starostovi kalifornského mesta Oakland trestným stíhaním, ak upovedomí obyvateľov mesta, že razie prisťahovaleckého úradu sa už pripravujú, napísal Washington Post.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies