Donald Trump má veľkú moc: Jeden príspevok na twitteri znížil hodnotu spoločnosti o viac ako 3 miliardy

NETKY.SK • 13 December 2016, 06:30 • 2 min
Donald Trump má veľkú moc: Jeden príspevok na twitteri znížil hodnotu spoločnosti o viac ako 3 miliardy

WASHINGTON – Ak ste iba niekoľko dní od toho, aby ste sa stali najmocnejším mužom na planéte už teraz máte obrovskú moc. Konto Donalda Trumpa na twitteri je toho dôkazom.

slovakia

left justify in out

Donald Trump dokázal včera jedným príspevkom na Twitteri znížiť hodnotu spoločnosti Lockheed Martin o 3,3 miliardy eur.

 

Trump na sociálnej sieti napísal, že program F-35 je mimo kontrolu a dodal, že po 20.januári, keď sa stane prezidentom, ušetrí miliardy dolárov.

 

 

Po tomto príspevku na Twitteri klesli ceny akcie spoločnosti Lockheed Martin o tri percentá, čo znamená, že hodnota tejto zbrojárskej spoločnosti klesla o 3,3 miliardy.

 

Podľa denníka The Independet je tento pokles iba dočasný, ale znamená to, že Trump má už teraz veľký dosah na zbrojárske spoločnosti.

 

Minulý týždeň napísal na twitteri, že zákazka na nové lietadlo 747 Air Force One je predražená a chce ju zrušiť, klesla hodnota spoločnosti Boeing o 1,32 miliardy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies