Dom, v ktorom nakrúcali seriál O.C. California, je na predaj

NETKY.SK • 27 August 2015, 15:08 • 2 min
Dom, v ktorom nakrúcali seriál O.C. California, je na predaj

BRATISLAVA - Vila, v ktorej nakrúcali obľúbený seriál O.C. California (2003 - 2007) je na predaj.

slovakia

left justify in out

V projekte pre tínedžerov dom obývali Sandy a Kirsten Cohenovci (Peter Gallagher a Kelly Rowan), ich syn Seth (Adam Brody) a problematický mladík Ryan Atwood (Ben McKenzie). Medzi časté návštevníčky patrili napríklad Summer Robertsová (Rachel Bilson) či Marissa Cooperová (Mischa Barton).


Nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v Malibu, predávajú za 6,25 milióna amerických dolárov (v prepočte zhruba 5,48 milióna eur). Dom má 592 metrov štvorcových a leží na pozemku s výmerou takmer 162 árov. Vo vnútri sa nachádza šesť spální, sedem kúpeľní, veľká kuchyňa, knižnica, letná terasa, pracovňa či priestranná jedáleň.


Seriál O.C. California vznikal pod hlavičkou spoločnosti Fox. Okrem spomínaných hercov a herečiek sa v ňom predstavili aj Melinda Clarke, Tate Donovan, Autumn Reeser, Willa Holland či Olivia Wilde.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies