DOJÍMAVÝ PRÍBEH Z UKRAJINY: Pár sa zosobášil a po obrade išiel bojovať za vlasť

NETKY.SK • 26 Február 2022, 13:02 • 2 min
DOJÍMAVÝ PRÍBEH Z UKRAJINY: Pár sa zosobášil a po obrade išiel bojovať za vlasť

Mladí snúbenci sa rozhodli vziať sa počas bombardovania Ukrajiny. Pôvodne sa mali brať v máji, no nakoniec sa poponáhľali a zosobášili sa v štvrtok.

slovakia

left justify in out

Po svadbe odišli brániť svoju krajinu so zbraňou v ruke. Celý obrad natáčala americká televízia CNN.  

 
 

img

 

Jaryna Arieva a Sviatoslav Fursin sa vzali za zvuku poplašných sirén v Kyjeve. „Bol to najšťastnejší moment tvojho života. Potom ideš von a počuješ toto, povedala 21-ročná nevesta v reportáži CNN. Dodala, že sa bála. Snúbenci sa rozhodli vziať sa pre vojnu skôr. Nevedia, čo všetko sa môže stať.  

 

img

  

Mladomanželia sa po svadbe pripojili k obrannému centru v Kyjeve (Territorial Defense Center) a odišli brániť svoju krajinu.  

  

„Situácia je ťažká a my za svoje územie budeme bojovať,“ povedala 21-ročná nevesta pred tým, než spoločne odišli brániť svoju krajinu.  "Možno zomrieme, ale ešte pred tým chceme byť spolu," dodala. 

 

Po svadbe sa Arieva a 24-ročný Fursin, softvérový inžinier, pripravovali odísť do miestneho Centra územnej obrany, aby sa pripojili  k obrancom krajiny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies