Dôchodkyňa si prevzala darček: Podvodom však podpísala úverovú zmluvu

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 10:39 • 2 min
Dôchodkyňa si prevzala darček: Podvodom však podpísala úverovú zmluvu

BRATISLAVA/MOLDAVA NAD BODVOU - Dôchodkyňa si prevzala hodnotný narodeninový darček, stala sa však obeťou podvodu a teraz má zaplatiť viac ako dvetisíc eur.

slovakia

left justify in out

Polícia už prípad vyšetruje. Incident sa stal ešte koncom apríla v hoteli v Moldave nad Bodvou v okrese Košice-okolie. Šesťdesiatdeväťročná žena si prevzala elektrický mixér, kuchynský príbor, varič a kuchynský riad. Podľa informácií košického policajného hovorcu Alexandra Szabóa ako potvrdenie o prevzatí darov podpísala doklady, na ktorých doplnili jej osobného údaje a po pár dňoch dostala list o uzatvorení úverovej zmluvy so spoločnosťou so sídlom v Piešťanoch. Na základe tejto zmluvy mala za poskytnutý úver uhradiť viac ako dvetisíc eur v 60 splátkach. Za takýto čin hrozí páchateľovi až dvojročný trest odňatia slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies