Dôchodca spustil paľbu v supermarkete pri Paríži, dvaja ľudia sú v kritickom stave

NETKY.SK • 26 September 2016, 17:57 • 2 min
Dôchodca spustil paľbu v supermarkete pri Paríži, dvaja ľudia sú v kritickom stave

PARÍŽ - Muž, ktorý dnes strieľal v supermarkete v Le Port-Marly, obci ležiacej asi 30 kilometrov západne od Paríža, sa vzdal podľa informácií francúzskych elektronických médií tamojším policajtom.

slovakia

left justify in out

Útočník, ktorý podľa aktualizovaných správ nemá okolo 70, ale asi 60 rokov, odišiel po streľbe z miesta činu do svojho neďalekého bydliska a zabarikádoval sa tam spoločne s manželkou. Napokon sa však policajným vyjednávačom podarilo dosiahnuť, že sa príslušníkom elitného útvaru vzdal.

 

Pri streľbe, za ktorou je údajne spor súkromného charakteru, utrpeli ťažké zranenia dvaja ľudia - 73-ročný muž a 57-ročná žena. Presný motív objasní až vyšetrovanie prípadu. Útočník, ktorý patrí medzi bežných zákazníkov v spomínanej obchodnej prevádzke, mal už v minulosti kvôli násiliu do činenia s mužmi zákona. Francúzske orgány činné v trestnom konaní ubezpečili, že nešlo o teroristický útok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies