Microsoft sa pripravuje na oslavy 20. výročia hernej konzoly Xbox

NETKY.SK • 24 Október 2021, 16:34 • 2 min
Microsoft sa pripravuje na oslavy 20. výročia hernej konzoly Xbox

Xbox oslavuje 20 rokov pôsobenia, no oslavovať budú predovšetkým majitelia predplatnej služby Game Pass, kde je pre hráčov prichystaná obrovská nádielka herných noviniek.

slovakia

left justify in out

Microsoft pozýva 15. novembra všetkých hráčov na špeciálnu oslavu 20. výročia hernej konzoly Xbox a hernej série Halo. Hráči sa môžu tešiť na osvedčenú klasiku nadupaných hier v predplatnej službe Xbox Game Pass.

 

Už čoskoro sa hráči môžu pripojiť k oslave 20. výročia pôsobenia Xboxu, kde spoločnosť Microsoft pripravuje pre hráčov retrospektívny pohľad a pôsobenie v hernej komunite. Aj napriek tomu, že už nie sú ohlásené žiadne nové hry pre rok 2021, hráči sa môžu aj naďalej tešiť na poriadnu nádielku najväčších herných titulov, ktoré reprezentujú samotnú spoločnosť a hernú komunitu Xbox.

 

img

 

Do predplatnej služby Game Pass prichádzajú nasledujúce herné tituly:

Age of Empires IV je najnovší diel dlho pôsobiacej strategickej hernej série Microsoftu. Tento herný titul bude dostupný už prvý deň vydania - 28. októbra aj ako súčasť Game Pass pre PC.

 

Podobne sa pripája do tejto kategórie fenomenálny herný titul Minecraft, ktorý ovplyvnil herný priemysel a zaujal pozornosť niekoľko miliónov hráčov rôznych vekových skupín. Minecraft prichádza na Game Pass pre PC 2. novembra. V decembri sa pripája aj Minecraft Dungeons Seasonal Adventures.

 

Rýchle autá, tuning, preteky a otvorený svet, ak tieto veci spojíme so spoločnosťou Microsoft, každý hráč by mal mať na mysli sériu Forza Horizon. Presnejšie najnovšie prichádzajúci diel Forza Horizon 5, sa už v prvý deň vydania dostaví do Game Pass pre konzoly, PC a Cloud  9. novembra.

 

img

 

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition prichádza ešte tento rok s novými hernými doplnkami v hrateľnosti, ale aj s vylepšením systému samotnej hry. Novú edíciu si môžu majitelia Game Passu vyskúšať 18. novembra.

 

S oslavou 20. výročia nesmie chýbať revolučná akčná FPS séria Halo. Pre hráčov je pripravený herný titul Halo Infinite, ktorý bude dostupný v Game Passe 8. decembra.

 

Mohlo by vás zaujímať: Herný priemysel nespí! Na trh prichádza vylepšená verzia GTA trilógie a nová konzolová hra na PC



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies