Dôchodca (70) strieľal na vnučkinho priteľa zo vzduchovky: Jeho syn mu za to strelil do hlavy!

NETKY.SK • 10 Február 2014, 06:43 • 2 min
Dôchodca (70) strieľal na vnučkinho priteľa zo vzduchovky: Jeho syn mu za to strelil do hlavy!

BRATISLAVA - Poriadna kucapaca sa strhla v nedeľu nadránom v Jelšave v okrese Revúca, informuje webový portál denníka Nový čas Čas.sk. Najskôr Ján (70) postrelil priateľa vnučky, potom mu syn (50) strelil vzduchovkou do hlavy.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal po víkendovej oslave narodenín jedného člena rodiny. Marek B. (29), ktorý je priateľom vnučky Jána K., odprevadil v nedeľu okolo druhej hodiny rannej starého pána domov. Keď sa po chvíli išiel presvedčiť, či spí, stretli sa vo dverách. Dôchodca z nezistených príčin z krátkej guľovej zbrane vystrelil na Mareka a trafil ho do ramena. Postrelený muž ušiel. Podľa predbežného vyjadrenia lekárov sa bude zo zranenia liečiť sedem až 12 dní.

Incident podľa portálu pokračoval. Dôchodcov syn Ján K. mladší (50) vo vedľajšom vchode domu zo vzduchovky vystrelil na svojho otca a trafil ho do hlavy. Zraneného dôchodcu odviezli do banskobystrickej nemocnice. "Polícia obidva prípady zatiaľ vyšetruje ako ublíženie na zdraví. Zbrane boli zaistené a pôjdu na expertízu," povedala pre Čas.sk banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies