Dobrý anjel spustil projekt AnjelSKý

NETKY.SK • 4 September 2017, 14:45 • 2 min
Dobrý anjel spustil projekt AnjelSKý

BRATISLAVA - „Obsahujú 100% dobrého pocitu“ je slogan nového projektu AnjelSKý, ktorý charitatívna organizácia Dobrý anjel spustila 2. septembra. Ako agentúru SITA informovala marketingová manažérka Dobrého anjela Ľudmila Kolesárová, prostredníctvom tohto programu môžu ľudia pomáhať aj kúpou potravín alebo drogérie.

slovakia

left justify in out

Od úvodu sa do projektu zapojilo sedem značiek - Popradský čaj, Radoma, Dixi, Mlyn Pohronský Ruskov, Podravka, Colgate a Tatranské mliekarne - Tami, ktoré označia vybrané výrobky ako „anjelské“ alebo v rámci projektu vytvoria nový dizajn obalu takémuto „anjelskému“ výrobku. Z každého predaného výrobku budú spoločnosti každý mesiac prispievať dvoma percentami, respektíve dvoma centami na charitu. Celú získanú sumu, ktorá sa bude pohybovať v hodnote niekoľkých tisícoch eur mesačne, následne prerozdelia rodinám v Systéme Dobrý anjel.

„Rozhodli sme sa ísť cestou rýchloobrátkového tovaru, pretože naši darcovia sú zvyknutí pomáhať pravidelne a aj rodinám posielame pomoc každý mesiac. Veríme, že sme našli novú cestu, ako pomáhať rodinám chorých ešte viac a zároveň pestovať spoločenskú zodpovednosť v podnikateľskom prostredí," povedala Ľudmila Kolesárová a pripomenula, že podobný projekt pod názvom RED existuje i v zahraničí a založil ho spevák Bono z kapely U2. Značky ako Apple, Coca Cola či Vespa vyčlenili pre RED zo svojej rady produktov jeden výrobok, z predaja ktorého je časť zisku určená na podporu boja proti AIDS.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies