Oktagon Prime 4: Macek chce získať vysnený titul

NETKY.SK • 26 Október 2021, 19:01 • 2 min
Oktagon Prime 4: Macek chce získať vysnený titul

PARDUBICE – Mesto perníkov a koní privíta 6. novembra ďalší galavečer organizácie Oktagon MMA. Hoci ide tentoraz o menší turnaj, fanúšikovia sa môžu tešiť na niekoľko zaujímavých zápasov.

slovakia

left justify in out

Hlavným ťahákom bude súboj o titul v bantamovej váhe medzi domácim Filipom Mackom a dánskym žralokom Jonasom Mågårdom, ktorý má skúsenosti zo svetových organizácií a momentálne sa nachádza vo vynikajúcej forme. Macek, ktorý nášmu portálu poskytol exkluzívny rozhovor na podujatí Oktagon 27 v Bratislave, však tentoraz nechce svoju druhú titulovú šancu premárniť. Český bojovník s bilanciou 25 – 15 – 1 nestačil na Tomáša Deáka na udalosti s poradovým číslom 14 a podľahol mu na body. Keďže Deák momentálne zápasí v Rusku, titul v bantamovej váhe čaká na nového majiteľa a prípadné víťazstvo by pre Macka predstavovalo obrovskú satisfakciu.

 

img

 

Veľkým lákadlom je aj duel Lucie Pudilovej s Martou Waliczek, ktorý bude o to pikantnejší, že pôjde o odvetu kontroverzného zápasu, v ktorom triumfovala na body Pudilová. Mnohí tvrdili, že si víťazstvo viac zaslúžila poľská bojovníčka, ktorá teraz bude mať šancu na reparát, dokonca svojej súperke odkázala, že ju v zápase knokautuje. Pudilová sa bude chcieť vrátiť na víťaznú vlnu po prehre s Talitou Bernardo na pražskej Štvanici.

 

 

V priestoroch modernej Enteria areny sa dočkáme aj súboja Františka Fodora Matoušom Kohoutom, ktorý sme mali pôvodne sledovať na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Zápas sa neuskutočnil kvôli zdravotným problémom Fodora, ktorý do zápasu vstupuje ako favorit. Slovenský bojovník ťahá sériu troch víťazných zápasov v rade, pričom každé z nich dosiahol na KO alebo TKO.

 

V klietke sa predstaví aj ďalší Slovák, Denis Farkaš, ktorý je zverencom Attilu Végha zo Spartakus Fight Gymu. Len dvadsaťjedenročný bojovník má skúsenosti najmä z K-1 a boxu, pričom sa jeho kariéra vo svete zmiešaných bojových umení ešte len rozbieha. Jeho súperom bude skúsený Christian Jungwirth, favorit duelu.

 

 

Zápasnícka karta

 

Bantamweight Championship: Filip Macek vs Jonas Mågård

Lucie Pudilová vs Marta Waliczek

Jaroslav Pokorný vs Miloš Janičič

Rafael De Sousa Xavier vs Daniel Toledo

František Fodor vs Matouš Kohout

Robert Bryczek vs Zdeno Polívka

Christian Jungwirth vs Denis Farkaš

Cornelia Holm vs Priscila De Souza

Jakub Bahník vs Ashleigh Grimshaw

Jorick Montagnac vs Pavol Langer



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies