Do kín prišiel hudobný dokument Tempos, mapujúci Rytmusovu kariéru

NETKY.SK • 27 Február 2020, 12:37 • 2 min
Do kín prišiel hudobný dokument Tempos, mapujúci Rytmusovu kariéru

Do slovenskej kinodistribúcie vstúpil hudobný dokumentárny film Tempos. Patrik Rytmus Vrbovský v ňom rekapituluje tridsať rokov svojho pôsobenia na hudobnej scéne. Prehľad slovenských hip-hopových dejín a rôzne zákulisné príbehy zo života, vrátane doteraz nezverejnených záberov – to všetko a ešte omnoho viac ponúka snímka, ktorá vznikla v produkcii spoločnosti Red Bull v spolupráci s videoprodukčnou spoločnosťou Toxpro.

slovakia

left justify in out

Moderný hudobný dokumentárny film

"Produkovať tento film je pre náš tím splnený sen. Vyrastali sme na skladbách od Rytmusa. Ako štáb do filmu vkladáme veľa energie a srdce fanúšika. Veríme, že to bude aj divák cítiť," hovorí Nazarij Kľujev, jeden z režisérov, a vzápätí dodáva, že film vo výsledku nie je len zhrnutím raperov kariéry. "Na pozadí jeho tvorby sa snažíme vyrozprávať objektívne slovenské rapové dejiny. Divák sa môže tešiť na moderný hudobný dokumentárny film."

 

img

 

"Buď stratím, alebo získam. Stred pre mňa neexistuje."

"Aj keď ma okolie málokedy pochopilo, tak som si vždy sebecky išiel za svojim cieľom. Boli to tri dlhé dekády kráčania proti prúdu. Jediné, čo som chcel, bolo uznanie. A rešpekt," hovorí Rytmus, ktorý je známy svojou nekompromisnosťou. Film zobrazí vývoj jeho kariéry i osobnosti a ukáže, že jeho cesta bola miestami mimoriadne tŕnistá. "Buď stratím, alebo získam. Stred pre mňa neexistuje."

 

img

 

Dokumentárny film Tempos režisérov Nazarija Kľujeva, Romana Kelemena a Maxima Kľujeva prináša do kín distribučná spoločnosť Continental film.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona