Do ďalšej série Kliniky Grace sa vráti aj Kevin McKidd

NETKY.SK • 12 Jún 2016, 10:21 • 2 min
Do ďalšej série Kliniky Grace sa vráti aj Kevin McKidd

BRATISLAVA - Škótsky herec Kevin McKidd sa objaví aj v ďalšej sezóne seriálu Klinika Grace (2005).

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline, podľa ktorého 42-ročný predstaviteľ doktora Owena Hunta s tvorcami seriálu podpísal novú zmluvu. Podobne tak urobili aj jeho kolegovia Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens, Jr. a Ellen Pompeo, ktorá svoj návrat do série potvrdila začiatkom mesiaca. Televízia ABC plánuje začať vysielať trinástu sezónu obľúbeného seriálu na jeseň.


Správy o obnovení kontraktov spomínaných hercov sa objavili krátko po tom, ako herečka Sara Ramirez nedávno oznámila, že v nových epizódach projektu sa už neobjaví. Zo seriálu už odišli aj Sandra Oh či Patrick Dempsey.


Kevin McKidd sa preslávil najmä účinkovaním v spomínanom seriáli Klinika Grace. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch Trainspotting (1996), Psí vojaci (2002), Kráľovstvo nebeské (2005), Hannibal: Zrodenie zla (2007), Posledná légia (2007), Percy Jackson: Zlodej blesku (2010) alebo v televíznych projektoch Rím (2005 - 2007) a Cesta do minulosti (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies