Štefana Hríba zadržala polícia!

NETKY.SK • 18 December 2021, 16:50 • 2 min
Štefana Hríba zadržala polícia!

Novinára Štefana Hríba, ktorý vlastní Klub Pod lampou, zadržala polícia. O jeho zadržaní informovala polícia na sociálnej sieti. Hríbov klub bol totiž otvorený napriek zákazu.

slovakia

left justify in out

Žiaľ, počas lockdownu majú v súčasnosti reštaurácie a gastro prevádzky dovolený iba okienkový výdaj. 

 

„Včera krátko po 22:00  policajti prvého bratislavského okresu v rámci kontroly dodržiavania opatrení spozorovali na Partizánskej ulici podnik porušujúci pandemické opatrenia. Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje. Policajti tieto osoby poučili, že sú podozrivé zo páchania priestupku v zmysle zákona č. 42/1994 Z. z. o civilnej ochrane obyvateľstva a vyzvali ich k zaplateniu blokovej pokuty. Keďže tú osoby odmietli zaplatiť, policajti ich oznámia príslušnému správnemu orgánu," informuje polícia na sociálnej sieti. 

 

img

 

Polícia zadržala zamestnankyňu prevádzky a napokon aj samotného majiteľa Štefana Hríba. „Zamestnankyňu podniku policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie."

 

img

 

„Do priestorov obvodného oddelenia Policajného zboru sa dostavil aj samotný majiteľ prevádzky, ktorý bol zo strany povereného príslušníka policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie," informovala polícia.   

 

img

 

Prečítajte si: Mal Fico vopred pripravený plán? Podľa politológa sa bude môcť vykresľovať ako obeť "štátneho terorizmu"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies