Dnešné dopoludnie poznačila tragická udalosť. V Ivanke pri Dunaji zachytil vlak chodcu

NETKY.SK • 15 Február 2024, 11:48 • 2 min
Dnešné dopoludnie poznačila tragická udalosť. V Ivanke pri Dunaji zachytil vlak chodcu

IVANKA PRI DUNAJI - Dnešné dopoludnie v Ivanke pri Dunaji poznačila tragická udalosť, keď starší muž bol zrazený vlakom na železničnom priecestí. Začalo sa trestné stíhanie vo veci usmrtenia.

slovakia

left justify in out

„Na linke 158 sme prijali dnes krátko po 10.15h oznámenie o zrážke osoby s vlakom, prechádzajúcim cez železničné priecestie v Ivanke pri Dunaji. Policajti hodnovernosť oznámenia na mieste preverili a potvrdili, pričom na mieste bolo zistené, že počas prechádzania vlaku uvedeným úsekom mu do jazdnej dráhy vošiel starší muž, pohybujúci sa s paličkou,“ informoval mjr. Mgr. Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

 

Rušňovodič aj napriek okamžitej snahe a použitia bŕzd zrážke zabrániť nedokázal, muž utrpel na mieste zranenia, ktorým podľahol.

Zo strany povereného príslušníka Odboru železničnej polície v Bratislave bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Presné okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto: SITA / Getty Images / iStockphoto (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies