Dnes na večeru pripravíme kuracie mäso s karfiolom a kolienkami.
Suroviny pre 4 osoby:
1 balík kolienok, 1 karfiol, 400 g kuracích pŕs, 2,5 dcl mlieka, 4 vajcia, mleté čierne korenie, soľ, olej, strúhaný syr,
Príprava:
Karfiol rozoberieme na malé ružičky a uvaríme vo vode. Kolienka uvaríme podľa návodu, mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Do vymasteného pekáča nasypeme polovicu kolienok, karfiol, mäso a zasypeme kolienkami. V mlieku rozmiešame vajíčka, soľ, korenie a nalejeme na cestoviny. Pečieme do zlatista. Podávame posypané strúhaným syrom.
Čas prípravy: 80 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies