Dnes na večeru pripravíme cestoviny bianco. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 250 g makarónov, 1 PL olivového oleja, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 1 malá konzerva kukurice, 1 malá konzerva hrášku, 250 g kuracej šunky, 4 trojuholníčky taveného syra, 250 ml šľaha
Suroviny pre 4 osoby:
250 g makarónov, 1 PL olivového oleja, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 1 malá konzerva kukurice, 1 malá konzerva hrášku, 250 g kuracej šunky, 4 trojuholníčky taveného syra, 250 ml šľahačkovej smotany, syr na strúhanie,
Príprava:
Makaróny uvaríme podľa návodu. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a nakrájanú šunku. Potom pridáme 3 PL smotany, trojuholníkové syry a miešame do rozpustenia. Nakoniec pridáme hrach, kukuricu, zvyšnú smotanu a necháme prejsť varom. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a odstavíme. Zmiešame s uvarenými makarónmi, podávame posypané strúhaným syrom.
Čas prípravy: 50 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies