Dnes na večeru pripravíme bravčovú kapsu.

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 06:45 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme bravčovú kapsu.

Dnes na večeru pripravíme bravčovú kapsu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 hrubšie rezne z bravčového mäsa, 1 dcl bieleho vína, 500 g kyslej kapusty, 100 g oravskej slaniny, 4 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, Príprava Mäso narežeme na kapsy.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

4 hrubšie rezne z bravčového mäsa, 1 dcl bieleho vína, 500 g kyslej kapusty, 100 g oravskej slaniny, 4 cibule,  soľ, mleté čierne korenie, olej,

Príprava:

Mäso narežeme na kapsy. Slaninu nakrájame na kocky, vyškvaríme, pridáme kapustu, soľ, mleté korenie, víno a udusíme. Naplníme rezne, spojíme zo špáradlom, osolíme a prudko opečieme na oleji. Uložíme do pekáča, posypeme nakrájanou cibuľou, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút. Podávame so zemiakovou kašou.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies