Dnes na večeru pripravíme bravčovú kapsu. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 4 hrubšie rezne z bravčového mäsa, 1 dcl bieleho vína, 500 g kyslej kapusty, 100 g oravskej slaniny, 4 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej, Príprava Mäso narežeme na kapsy.
Suroviny pre 4 osoby:
4 hrubšie rezne z bravčového mäsa, 1 dcl bieleho vína, 500 g kyslej kapusty, 100 g oravskej slaniny, 4 cibule, soľ, mleté čierne korenie, olej,
Príprava:
Mäso narežeme na kapsy. Slaninu nakrájame na kocky, vyškvaríme, pridáme kapustu, soľ, mleté korenie, víno a udusíme. Naplníme rezne, spojíme zo špáradlom, osolíme a prudko opečieme na oleji. Uložíme do pekáča, posypeme nakrájanou cibuľou, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút. Podávame so zemiakovou kašou.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies