Dlhoročný kľúčový hráč Realu Madrid Raul odmietol ponuku na trénersky post v Schalke 04

NETKY.SK • 2 Október 2023, 17:30 • 2 min
Dlhoročný kľúčový hráč Realu Madrid Raul odmietol ponuku na trénersky post v Schalke 04

GELSENKIRCHEN - Bývalý španielsky futbalista Raul odmietol ponuku na trénersky post v nemeckom Schalke 04. Dlhoročný kľúčový hráč Realu Madrid momentálne trénuje rezervný tím "Bieleho baletu" a hľadá nové pôsobisko, načasovanie ponuky od Schalke však preňho nie je ideálne.

slovakia

left justify in out

Nemecký klub zostúpil na jar po jednej sezóne z Bundesligy a po zlom štarte prebiehajúceho ročníka ukončil spoluprácu s koučom Thomasom Reisom. Tím, ktorý prehral päť z ôsmich zápasov, vedie dočasne jeho asistent Matthias Kreutzer a klub chce mať podľa informácií agentúry DPA nového kormidelníka po nadchádzajúcom asociačnom termíne.


Štyridsaťšesťročný Raul odohral v Schalke dva roky v závere svojej bohatej hráčskej kariéry. Jej väčšinu strávil v Reale Madrid, s ktorým získal tri tituly v Lige majstrov a šesť v domácej súťaži. V tíme pôsobil 16 rokov a je držiteľ klubového rekordu za najvyšší počet zápasov (741).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Eurosport
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies