Djokovič vynechá Cincinnati, najbližšie až na US Open

NETKY.SK • 10 August 2016, 09:01 • 2 min
Djokovič vynechá Cincinnati, najbližšie až na US Open

BELEHRAD - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič vynechá turnaj ATP World Tour Masters 1000 Western & Southern Open na tvrdom povrchu v americkom Cincinnati (14. - 21. augusta). Najbližšie bude hrať až na newyorských grandslamových US Open (29. augusta - 11. septembra).

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol napríklad Kurir z jeho krajiny, ale aj španielsky portál Punto de Break. Dvadsaťdeväťročný Belehradčan v nedeľu prehral v 1. kole dvojhry na OH v Riu de Janeiro s Argentínčanom Juanom Martínom Del Potrom, v pondelok sa v osemfinálovom 2. kole rozlúčil vo štvorhre po boku Nenada Zimonjiča a nereflektoval na možnosť prípadne si v Brazílii zahrať mix. Olympijské hry priniesli zverencovi Borisa Beckera a Mariána Vajdu Djokovičovi druhé rozčarovanie v krátkom čase: 2. júla v 3. kole Wimbledonu nestačil na Američana Sama Querreyho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies