Djokovič musel pozbierať všetku guráž, svadba bude čoskoro

NETKY.SK • 8 November 2013, 15:10 • 2 min
Djokovič musel pozbierať všetku guráž, svadba bude čoskoro

LONDÝN - Srbský tenista Novak Djokovič priznal, že keď si v septembri kľakol pred svojou dlhoročnou partnerkou Jelenou Rističovou, mal malú dušičku.

slovakia

left justify in out

"Milujem ju z celého srdca a pre nás takéto niečo bolo prirodzeným posunom v spolužití. Bol to ďalší krok v našom vzťahu. Musel som však pozbierať všetku guráž... Je to neskutočná skúsenosť. Odohral som už veľa zápasov pred 20-tisícovými auditóriami a bojoval som o mnoho grandslamových trofejí so zdvihnutým adrenalínom a vybičovane, ale toto bolo čosi nové a som rád. Zasnúbenie je pre nás požehnaním a čoskoro sa zoberieme," cituje 26-ročného Djokoviča internetová stránka Asociácie tenisových profesionálov (ATP).

"Pochopiteľne, hovorievame aj o sobáši, to je predsa prirodzené a naše spoločné pocity nás k tomu vedú. Keď raz budeme mať deti, dostanú do vienka excelentné športové gény - veď moja mama bola olympijská šampiónka v hádzanej," ešte pred zasnúbením skonštatovala o dva roky od "Noleho" staršia Rističová, ktorá partnera spoznala na športovom gymnáziu v Belehrade. Vzťah trvá od roku 2006, Rističová je riaditeľka Djokovičovej charitatívnej nadácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies