Djokovič pripravený pomôcť Srbsku v semifinále proti Argentíne

NETKY.SK • 16 September 2011, 16:25 • 2 min
Djokovič pripravený pomôcť Srbsku v semifinále proti Argentíne

Djokovič pripravený pomôcť Srbsku v semifinále proti Argentíne

slovakia

left justify in out

img

Úvodnú dvojhru semifinále tenisového Davis Cupu medzi Srbskom a Argentínou obstará v piatok aktuálna jednotka rebríčka ATP Novak Djokovič a David Nalbandian. Srbský tím však necháva otvorenú možnosť, že by Djokoviča pre únavu vystriedal iný tenista.
"Nole sa dnes vráti. Uvidíme ako sa cíti a či je pripravený," vyhlásil Viktor Troicki, ktorý v prípade potreby nahradí Djokoviča. "Ak nebude pripravený, nastúpim ja," dodal.
V druhej piatkovej dvojhre sa predstaví Janko Tipsarevič proti Juanovi Martinovi del Potrovi. Aktérmi sobotňajšej štvorhry budú na srbskej strane Janko Tipsarevič a Nenad Zimonijč proti argentínskej dvojici Juan Martin del Potro a Juan Ignacio Chela.
Podľa kapitána srbského výberu Bogdana Obradoviča je potrebné posúdiť Djokovičov zdravotný stav, ale zároveň dodal: "Novak tu nepotrebuje trénovať, stačí hodinu a pol pred zápasom. Taká veľká je naša dôvera v neho. Všetci to tak cítime."
Djokovič minulý rok priviedol Srbsko k prvému daviscupovému titulu v histórii krajiny.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies