Nemocnica v Handlovej zrekonštruovala oddelenie dlhodobo chorých

NETKY.SK • 20 Január 2023, 09:05 • 2 min
Nemocnica v Handlovej zrekonštruovala oddelenie dlhodobo chorých

HANDLOVÁ - Nemocnica v Handlovej zrekonštruovala oddelenie dlhodobo chorých (ODCH). Pre stavebné práce v závere minulého roka musela činnosť oddelenia pozastaviť, od januára jeho prevádzku obnovila a opäť tak slúži pacientom. Informovala o tom hovorkyňa skupiny Agel SK Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

"Stavebné práce sa týkali spoločných priestorov pre pacientov, chodby a jedálne, zrenovovaná bola tiež kuchynka, ktorá slúži na uskladňovanie a rozdeľovanie stravy pre pacientov," uviedla Pavliková. Na oddelení s kapacitou 20 lôžok podľa nej pribudli aj dve nadštandardné izby, ktorými doposiaľ nedisponovalo. Celková výška investície dosiahla sumu približne 70.000 eur. "Teší nás, že aj takouto formou sa nám darí zvyšovať nielen úroveň poskytovanej starostlivosti, ale veríme, že aj komfort pacientov počas hospitalizácie," uzatvorila riaditeľka nemocnice Marta Eckhardtová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies