Tom Hanks s manželkou sú nakazení koronavírusom

NETKY.SK • 12 Marec 2020, 09:47 • 2 min
Tom Hanks s manželkou sú nakazení koronavírusom

Oscarový herec Tom Hanks a jeho žena, producentka a herečka Rita Wilsonová sa nakazili v Austrálii koronavírusom.

slovakia

left justify in out

Americký prezident Donald Trump v noci na štvrtok oznámil v mimoriadnom prejave k pandémii koronavírusu 30-dňový zákaz ciest z Európy do USA. Platný je od piatkovej polnoci. Výnimku majú Veľká Británia a Írsko.

 

Cítili sa prechladnutí

"Ahoj ľudia. Rita a ja sme tu v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, ako by sme boli prechladnutí, a trochu nás bolelo telo. Rita mala nejakú zimnicu, ktorá prichádzala a odchádzala. Tiež mierne horúčky," opísal pár príznakov.

 

 

Dvojica sa potom nechala otestovať na koronavírus a výsledok bol pozitívny. Obaja sú v karanténe. Rita Wilsonová cez víkend vystupovala v opere v Sydney, kde bolo 207 divákov.

 

"My budeme testovaní, pozorovaní a izolovaní tak dlho, ako to bude vyžadovať verejné zdravie a bezpečnosť," zdôraznil aj v príspevku na Twitteri Hanks, ktorému je rovnako ako jeho manželke 63 rokov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hanks (@tomhanks),

 

Hanks pripravuje v Austrálii nakrúcanie filme o Elvisovi Presleym.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona