Fiasko najväčšej hviezdy RFA 12: Masívne prevážanie a zápas v ohrození?

NETKY.SK • 8 September 2023, 17:30 • 2 min
Fiasko najväčšej hviezdy RFA 12: Masívne prevážanie a zápas v ohrození?

POVAŽSA BYTRICA - Už zajtra budeme svedkami premiérového galavečera RFA v Považskej Bystrici. Predstavia sa na ňom dve najväčšie domáce hviezdy Sebastián Fapšo a Milan Ďatelinka.

slovakia

left justify in out

Práve aktér hlavného zápasu mal na váhe poriadne problémy a napokon prevážil až o dva kilogramy. Jeho súper Radovan Vukovič však zápas nezrušil a diváci tak neprídu o hlavný zápas večera RFA 12. Ten vyvrcholí už zajtra a vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Prevážili obaja aktéri hlavného zápasu

Fapšo má aktuálne za sebou 4 zápasy v rámci organizácie RFA a nadobudol v nich skóre 3-1. Keďže vo všetkých dueloch nemal s robením váhy žiadne výraznejšie ťažkosti, neočakávali sa ani tentokrát. Fapša však už jeho vlastné telo ďalej nepustilo a zastavilo sa na hranici 82,9 kg. Váhový limit bol však 81 kilogramov, ktorý ale nesplnil ani Fapšo, ani Vukovič.

 

Čiernohorský bojovník prevážil v porovnaní so svojím súperom výrazne menej a do limitu sa nezmestil o 200 gramov.. Duel Fapšo vs. Vukovič teda zostáva nezmenený, no dá sa očakávať, že slovenský bojovník bude mať v súboji výraznú hmotnostnú prevahu.

 

Výsledky váženia

Sebastián Fapšo - 82,9 kg **

Radovan Vukovič - 81,2 kg **
 
Milan Ďatelinka - 87,7 kg
 
Dominik Toporcer - 61,5 kg
Adam Neupauer - 61,0 kg
 
David Hošek - 84,2 kg
Michal Glos - 83,5 kg
 
Adam Jakubík - 78,8 kg
Imre Lorincz - 78,9 kg
 
Amina Mukhamed - 54,9 kg
Benita van Rooij -
 
Ykos Ibragimov - 69,6 kg
Bektur Seytali Uulu - 69,7 kg
 
*Účastníci amatérskych zápasov Arnold Nagy, Dávid Šajben, Marek Luštiak a Kristián Nguyen budú mať váženie v deň galavečera.

**Fapšo a Vukovič nespravili váhu ani na druhý pokus



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies