Dievča s tehotenským bruchom tvrdila, že je panna: V nemocnici všetkých zaskočila

NETKY.SK • 30 September 2015, 09:47 • 2 min
Dievča s tehotenským bruchom tvrdila, že je panna: V nemocnici všetkých zaskočila

LOS ANGELES – Riley Benadová z Kalifornie (18) vypadala ako v piatom mesiaci tehotenstva, aj napriek tomu že je panna. Po tom ako sa rozhodla navštíviť lekára ostali všetci v šoku.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročná  roztlieskavačka Riley Benadová sa už dlhšiu dobu cítila nafúknutá, preto sa rozhodla vyhľadať gynekológa. Lekári si mysleli, že je tehotná aj keď dievča tvrdila, že je panna a nikdy nemala sex. Poslali ju preto na testy, ktoré ich poriadne zaskočili.

 

Lekári u nej zistili tretie štádium rakoviny vaječníkov. Na jednom z nich mala dvanásťcentimetrový nádor. Preto musela okamžite podstúpiť hysterektomiu. S nádorom jej museli odstrániť aj slepé črevo, vaječník aj maternicu.

Riley Benadová povedala pre DailyMail, že správa od lekárov ju veľmi prekvapila. „Myslela som si, že je to len bežné nafúknutie. Vyzerala som síce ako v piatom mesiaci tehotenstva, ale ja som panna, nemala som nikdy s nikým sex. Tej správe som nemohla uveriť.“

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies