FIFA a UEFA musia spolu jednoducho začať spolupracovať

NETKY.SK • 6 Február 2019, 11:13 • 2 min
FIFA a UEFA musia spolu jednoducho začať spolupracovať

RÍM - Strešné organizácie európskeho a svetového futbalu UEFA a FIFA musia zlepšiť svoje vzájomné vzťahy. Vyzval na to šéf nemeckého zväzu (DFB) Reinhard Grindel tesne pred opätovným zvolením Gianniho Infantina za prezidenta FIFA.

slovakia

left justify in out

Infantino sa snaží zaviesť novú globálnu Ligu národov aj rozšíriť MS klubov. Všetko zastrešuje investorská skupina, ktorá údajne sľúbila vložiť do projektov 25 miliárd dolárov. UEFA sa však obáva, že iniciatíva FIFA môže poškodiť súťaže pod patronátom Európskej futbalovej únie.

 

img

 

"Bol by som rád, ak by sa vybudovala konštruktívna spolupráca medzi organizáciami. Na to je treba jasne si určiť priority na oboch stranách. Nesmieme byť unáhlení. Musíme počkať, na konečný výsledok, ktorý nám predloží pracovná skupina FIFA," povedal Grindel na kongrese exekutívy Medzinárodnej futbalovej federácie v Ríme.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies