30 ročný muž v Prievidzi napadol a okradol mladšieho muža. Polícia páchateľa zadržala v rekordne krátkom čase

NETKY.SK • 12 Január 2024, 15:30 • 2 min
30 ročný muž v Prievidzi napadol a okradol mladšieho muža. Polícia páchateľa zadržala v rekordne krátkom čase

PRIEVIDZA - 30-ročný muž z Prievidze čelí obvineniu z lúpeže, pri ktorej napadol a okradol 21-ročného muža, spôsobil mu zranenia a ukradol 50,-€. V prípade odsúdenia mu hrozí až osem rokov väzenia.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ z odboru kriminálnej polície z Prievidze vzniesol obvinenie 30-ročnému mužovi pre zločin Lúpež. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený vo večerných hodinách, v meste Prievidza, napadol 21-ročného muža a  to tak, že ho presne nezisteným spôsobom udrel do oblasti hlavy. Poškodený v dôsledku toho spadol na zem, kde páchateľ pokračoval vo svojich útokoch a kopol ho nohou do oblasti ľavého pleca. Potom si na poškodeného sadol a opakovane ho udieral do oblasti tváre. Počas fyzického útoku poškodený z ľavého vrecka bundy vytiahol bankovku vo výške 20,-€ a z pravého zadného vrecka nohavíc bankovky v hodnote 30,-€.  Tieto odhodil vedľa seba, obvinený si ich vzal zo zeme a odišiel z miesta.

 

Páchateľ svojim konaním spôsobil poškodenému zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a hospitalizáciu s doposiaľ nezistenou dobou liečenia a spôsobil mu škodu odcudzením finančnej hotovosti vo výške 50,-€.


Muž bol zakrátko vypátraný kriminálnou políciou z Prievidze. V zmysle zákona bol obmedzený na osobnej slobode a umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ z  Prievidze podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Trenčíne, Foto: Prešovak.sk (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies