V Írsku obvinili McGregora zo sexuálneho napadnutia

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 11:55 • 2 min
V Írsku obvinili McGregora zo sexuálneho napadnutia

DUBLIN - Bývalý bojovník MMA Conor McGregor čelí v rodnom Írsku vyšetrovaniu zo sexuálneho napadnutia. Incident sa podľa ženy, ktorá ho obvinila, stal v decembri v dublinskom hoteli Beacon.

slovakia

left justify in out

"To, že vyšetrovanie pokračuje, nemusí znamenať, že McGregor sa dopustil zločinu," napísal portál New York Times, ktorý informoval o prípade. Írska polícia potvrdila, že v ňom figuruje športovec.

 

Náhle ukončenie kariéry

 

Tridsaťročný bývalý šampión UFC v perovej a ľahkej hmotnostnej kategórii oznámil v utorok ukončenie aktívnej činnosti v MMA, podľa stanoviska z jeho tábora to však nesúvisí s vyšetrovaním.

 

"Táto správa sa objavila už pred nejakým časom a je nejasné, prečo sa o nej informuje teraz. Predpoklad, že Conorov koniec kariéry s tým súvisí, je absolútne nesprávny," uviedla hovorkyňa Karen Kesslerová.

 

 

Hotel Beacon sa nachádza približne 25 minút jazdy od dublinskej robotníckej štvrti Crumlin, kde McGregor vyrástol. Denník NY Times získal anonymné výpovede, podľa ktorých si noc pred údajným incidentom zarezervoval jediný dvojizbový apartmán v hoteli. Polícia zbierala dôkazy z izby aj kamerové záznamy.

 

Šok pre fanúšikov! Najväčšia hviezda MMA Conor McGregor nečakane ukončil kariéru

 

"The Notorious" sa v uplynulých rokoch vypracoval na najslávnejšieho predstaviteľa miešaných bojových umení, v roku 2016 sa stal prvým bojovníkom, ktorý v UFC držal opasky pre šampióna dvoch divízií naraz.

 

O rok neskôr sa dostal do povedomia širšej verejnosti vďaka boxerskému duelu s Američanom Floydom Mayweatherom. V októbri minulého roka sa vrátil z ringu a v súboji o titul UFC v ľahkej váhe prehral s Rusom Chabibom Nurmagomedovom.

 

Hulvát?

 

Ten po svojom triumfe preliezol do hľadiska a zaútočil na člena McGregorovho štábu, bitka sa vzápätí strhla aj priamo v klietke. Nevadská štátna športová komisia (NSAC) suspendovala Nurmagomedova na deväť mesiacov a dala mu pokutu 500-tisíc USD, McGregor dostal za svoju účasť na vyčíňaní zákaz činnosti na šesť mesiacov a pokutu 50-tisíc USD.

 

Nebola to však jeho prvá ani posledná kontroverzia. V júli 2018 sa priznal k výtržníctvu, keď v New Yorku rozbil okno autobusu a úlomky skla zranili dvoch bojovníkov. V marci tohto roka ho zatkli v Miami Beach a obvinili ho z krádeže, údajne vzal mobilný telefón človeku, ktorý si ho chcel odfotiť. McGregora prepustili na kauciu a spolupracuje s políciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona