Dieru na ceste v Tiesňavách dočasne premostí pontónový most

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 17:13 • 2 min
Dieru na ceste v Tiesňavách dočasne premostí pontónový most

TERCHOVÁ - Dieru pod poškodenou cestou z Terchovej do Vrátnej doliny v Tiesňavách, ktorú objavili počas opráv, dočasne premostí pontónový most. TASR o tom dnes informoval starosta Terchovej Milan Laurenčík.

slovakia

left justify in out

Situácia na ceste v Tiesňavách sa podľa neho mení z hodiny na hodinu. „Pred chvíľou sme už mysleli, že je dobre. Teraz sa tam objavila nejaká jaskyňa – diera pod cestou. Riešime to premostením pontónovým mostom a bude to na určitú dobu provizórne riešenie. Chceme to spustiť už vo štvrtok, aby tam na Jánošíkove dni mohli ľudia bývať v hoteloch. V sobotu tam máme aj svadbu, takže potrebujeme, aby sa tam ľudia dostali,“ povedal Laurenčík.
     

Doplnil, že poškodený vodovod v Krivánskej Rizni, ktorý spôsobil problémy so zásobovaním pitnou vodou približne pre 1000 ľudí, riešia aj dnes. „Robia náhradné prepojenie poruchy, aby sme vedeli vodou z Krivánskej Rizne zásobovať rezervoár, ktorý máme v Sokolí,“ uviedol terchovský starosta.
     

Zdôraznil, že obec je na sto percent pripravená na 52. ročník medzinárodného folklórneho festivalu Jánošíkove dni, ktorý sa začína vo štvrtok 24. júla a potrvá do nedele 27. júla. „Dúfame len, že sa nám do toho nedostane nič mimoriadne, aby sme to nemuseli korigovať. Okrem konského vozového sprievodu, ktorý nepôjde do Vrátnej a bude mať zrejme náhradnú trasu, bude všetko podľa programu,“ uzatvoril Laurenčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies