VIDEO Diego Milito zabáva spoluhráčov známou lyžičkovou hrou

NETKY.SK • 31 Január 2015, 17:05 • 2 min
VIDEO Diego Milito zabáva spoluhráčov známou lyžičkovou hrou

BUENOS AIRES - Diego Milito vo svojej hotelovej izbe hral známu hru lyžičkou a bavil tým všetkých svojich spoluhráčov. Samozrejme zábava išla na účet mladého Gastona Campiho.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník na sklonku svojej kariéry odišiel do rodnej Argentíny, keď minulý rok prestúpil do Racing Clubu.

 

Milito vyučuje svojho naivného spoluhráča Campiho ako sa na skúseného futbalistu patrí. Dvojica hrá známu hru lyžičkou, ktorej pointa je veľmi jednoduchá. Obaja hráči si dajú do úst lyžičky a snažia sa ňou čo najsilnejšie trafiť súpera po hlave.

 

Zatiaľ čo mladý Campi sa snaží poctivo udierať protivníka po hlave s lyžičkou v ústach, pokusy Milita sú podstatne silnejšie. Za Campim totiž stojí niekto daľší, kto ho po hlave búcha lyžičkou, ktorú drží v ruke.

Chudák Campi ani len netušil, že celá partia futbalistov sa baví na jeho účet a zmätene sa rozhliada po celej hotelovej izbe. Nuž, Diego Milito je starý lišiak... :)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies