Diaľnicu D2 v smere do Česka včera uzavreli pre nehodu dvoch nákladných áut

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 07:12 • 2 min
Diaľnicu D2 v smere do Česka včera uzavreli pre nehodu dvoch nákladných áut

BRATISLAVA - Premávka na diaľničnom ťahu D2 je v smere na Českú republiku bola obmedzená. Dôvodom bola dopravná nehoda dvoch nákladných áut, ku ktorej došlo na 34. kilometri diaľnice krátko po 17.45 h. Upozornilo na to Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Pri dopravnej nehode sa na vozovku vysypal prevážaný materiál, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. "Hliadky dopravnej polície uvedený úsek na potrebný čas pre motorové vozidlá uzavreli, odklon je vedený v úseku od 41. km diaľnice," opísal situáciu.

 

Jeden z vodičov havarovaných nákladných áut bol pri zrážke zranený. Vrtuľník ho previezol do jednej z bratislavských nemocníc. Bližšie okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje. Vodičov žiada, aby pri prejazde úsekom znížili rýchlosť, zvýšili pozornosť a riadili sa pokynmi hliadok Policajného zboru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies