Detroit postúpil do play off v 21. sezóne v rade, Handzuš s asistenciou

NETKY.SK • 27 Marec 2012, 07:35 • 2 min
Detroit postúpil do play off v 21. sezóne v rade, Handzuš s asistenciou

Detroit postúpil do play off v 21. sezóne v rade, Handzuš s asistenciou - Hokej Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš prispel jednou asistenciou k výhre San Jose nad Coloradom 5 1 v nočnom zápase zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Michal Handzuš prispel jednou asistenciou k výhre San Jose nad Coloradom 5:1 v nočnom zápase zámorskej NHL. Pre tridsaťpäťročného centra to bol 24. bod sezóny, keď zaznamenal sedem gólov a sedemnásť asistencií.
      Hokejisti Detroitu zvíťazili nad Columbusom vysoko 7:2 a definitívne si zabezpečili účasť v play off. "Červené krídla" si zahrajú vo vyraďovačke už v 21. sezóne v rade a o jednu tak prekonali svoj doterajší rekord z ročníkov 1938/39-1957/58. Detroit rozhodol o postupe štvorgólovou nádielkou už v prvej tretine a v jeho drese najviac zažiarili Henrik Zetterberg a Todd Bertuzzi, ktorí zaznamenali zhodne po štyri asistencie.
      O krok bližšie k bojom o Stanleyho pohár sú aj hráči Ottawy, ktorí si poradili s Winnipegom 6:4. "Senátori" figurujú na siedmej priečke Východnej konferencie a na deviate Buffalo majú štvorbodový náskok.

      výsledky:
      Detroit - Columbus 7:2, Philadelphia - Tampa Bay 3:5, Winnipeg - Ottawa 4:6, Calgary - Dallas 5:4, Vancouver - Los Angeles 1:0, San Jose - Colorado 5:1 (Handzuš za domácich 0+1)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies