Deti v mestských častiach Banskej Bystrice si cez víkend užijú príchod Mikuláša

NETKY.SK • 2 December 2022, 19:0 • 2 min
Deti v mestských častiach Banskej Bystrice si cez víkend užijú príchod Mikuláša

BANSKÁ BYSTRICA - Príchod Mikuláša spojený s rozsvietením vianočného stromčeka si už v predstihu užijú deti v mestských častiach Banskej Bystrice.

slovakia

left justify in out

Ako v piatok informoval Miroslav Strelec z kancelárie banskobystrického primátora, v sobotu (3. 12.) počas dňa zavíta do Radvanskej záhrady na sídlisku Radvaň a neskôr aj na Podháj, Pršiansku terasu a do častí mesta Rakytovce, Kremnička a Iliaš. V nedeľu (4. 12.) si ho užijú deti na sídlisku Podlavice a v rovnaký deň aj v Rudlovej a Sásovej. Najmenší na sídlisku Fončorda sa Mikuláša a rozsvietenia stromčeka dočkajú v pondelok (5. 12.) podvečer na Kyjevskom námestí a v utorok (6. 12.) ho malí Banskobystričania privítajú na Námestí SNP, kde sa po prvý raz rozžiari aj hlavný symbol Vianoc – zhruba 18 metrov vysoký smrek obyčajný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona